filler image

EUROPA

Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albania, Makedonija, Turska, Grčka, Rumunija, Mađarska, Austrija,Slovenija, Italija, San Marino, Vatikan, Španjolska, Portugal, Francuska, Holandija, Njemačka, Poljska, Švedska, Češka, Slovačka su zemlje do kojih smo došli.
Europska unija jedinstvena je međuvladina i nadnacionalna zajednica europskih država, nastala kao rezultat procesa suradnje i integracije koji je započeo 1951. godine između šest država. Wikipedia .

filler image

AFRICA

Prvi posjeta Africi bilo je preko TUNIS-a mjesto Souise i mislim da je to bio najbolji dio posjeta Tunisu. Izleti u Monastir, Mahdia, El Jem, Sfax, Gabes, Dous, Tozeur, Kasserine,Sidi Bou Saïd....
Drugi put otok Đerba, Midoun, El May, Midun, Mosqueé Ourir (Boukarbouïn), Guellala, Synagogue Djerba el ghriba, Houmt Souk,Medinine, Tataouine, Chenini, Ksar Daghara
Treći put stacionar je bio u Gamarthu a posjete Sidi Bou Said, Carthage, Tunis
I četvrti put kruzerom, sa agencijom DOLIA Travel od Italije iz Genove, preko Barcelone u Maroco, Casablanca i Rabat do Santa Cruz de Tenerife, Loro Parque, i u Madeiru Funchal te u povratku kroz Gibraltar u Malagu, Civitavecchia, Rim i nazad u Genovu.

filler image

ASIA

Za sad smo obišli jedino Republiku Tursku
Bili smo turistički u mjestima Istanbul, Kemer, Alakent Mahallesi, Myra Örenyeri, Antalija, Mira, Dalyan, Kapadokya, Pamukale, Konja, Aksary, Urgup...
To je sve u Aziji što smo uspjeli obići, a nadamo se da će biti i drugih destinacija, naravno kad se vrijeme za to popravi.

Odricanje

Sve slike na ovim stranicama su moje vlasništvo, izuzev slika pod linkovima koje sam stavio radi lakšeg prepoznavanja i preusmjeravanja na njihove stranice. .

Besplatne fotografije i one koje su zaštićene autorskim pravima možete preuzimati na stranicama shutterstock.com. Links are provided if you wish to purchase them from their copyright owners.

Kontakt

Rif,
Zagreb,
Republika Hrvatska

Email: E-mail: RIF
Website: www.hrnic.eu